Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisarlı balıkçılarımızın yanında biz varız!

Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisarlı balıkçılarımızın yanında biz varız!

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmaları kapsamında balıkçıları ziyaret etti. Başkan Adayı Yetişkin, “Seferihisarlı balıkçılarımızın yanında biz varız!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına devam ediyor. Balıkçılarla bir araya gelen Yetişkin, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Seferihisarlı denizcilerimizin ve balıkçılarımızın da yanında biz varız. Seferihisar’ın toprağı kadar denizi de bereketli. Geçimini balıkçılıkla sağlayan komşularımıza teknelerinde kullanacakları boya ve balıkçı ağı dağıttık” ifadelerini kullandı.

1-004.jpeg

“Saygıyla yönettik! Saygıyla yönetmeye devam edeceğiz!” diyen Yetişkin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görev süresinde yaptığı bazı projeleri sıraladı.

“Seferiçınar Yaş Alma Merkezimizde 50 yaş üstü komşularımıza hizmet veriyoruz. Satranç, akıl oyunları, klinik pilates, felsefe etkinlikleri, yazma atölyeleri, temel sağlık eğitimleri, psikolojik danışmanlık ve aile danışmanlığı, doğa yürüyüşü ve fiziksel aktiviteler.”

2-003.jpeg

Seferihisar Çarşı Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Yetişkin, paylaşımında “Biz büyük bir aileyiz!” notunu düştü.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.