Başkan adayı Yiğit: Balçovamız sanatıyla kültürüyle fark yaratacak!

Başkan adayı Yiğit: Balçovamız sanatıyla kültürüyle fark yaratacak!

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Siyaset Platformu üyeleri ile buluşarak gençlere yönelik projelerini anlatan CHP Balçova adayı Onur Yiğit, "Balçovamız; eğlencesiyle, sanatıyla, kültürüyle fark yaratacak" dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart Yerel Seçimleri'ne çok kısa bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

"BİRLİKTE ÇOK EĞLENECEĞİZ"

Çalışmalar kapsamında İzmir Ekonomi Üniversitesi'ni ziyaret eden Yiğit, Siyaset Platformu üyeleri ile bir araya gelerek katılımcı demokrasi ve ortak akıl vurgusu yaptı. Gençlere yönelik projelerini anlatan Başkan adayı Yiğit, başkanlığı süresince etkinlikler, workshoplar, kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyeceklerini ifade ederek, "Festivallerimiz her yıl düzenli olarak gerçekleşecek. Yeni kent meydanı ve konser alanı yaratacağız. Tematik parklar inşa edeceğiz. Öyle güzel etkinlikler düzenleyeceğiz ki, öğrenciler Balçova'da okumak, Balçova'ya gelmek isteyecek. Birlikte çok eğleneceğiz. Biz; birlikte güzel günler göreceğiz arkadaşlar. Balçovamız; eğlencesiyle, sanatıyla, kültürüyle fark yaratacak" dedi.

gio6pvawsaacwxq.jpg

Toplantının ardından misafirperverlikleri için Siyaset Platformu Başkanı Harun Balat ve yönetimine teşekkür eden Yiğit, "Bizi yalnız bırakmayarak, toplantıya katılan, çiçeği burnunda üyemiz Siyaset Platformu'nun kurucu Başkanı Doğukan Demirel ve Ufuk Göncü'ye ayrıca teşekkür ederim" dedi.

gio6pu7xgaaukd4.jpg

"ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMAYANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ"

Ardından ilçedeki vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatan, vatandaşların sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Yiğit, "Yorulmayacağız, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayana kadar çalışacağız" dedi.

gipmrixxwaesn-g.jpg

EV ZİYARETLERİ

Daha sonra çalışmalarını ev ziyaretleri ile sürdüren Başkan adayı Yiğit, ilk olarak Ergenç, ardından Eraslan ailesinin konuğu oldu.

gip5abgwiaa3wqf.jpg

Aile üyeleri ile sohbet eden Yiğit, kendisine gösterilen ilgiden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her iki aileye de misafirperverlikleri için teşekkür etti.

gip8rauw0aa3-cl.jpg

"ŞEHRİMİZİN GURURU"

Spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda Göztepe Spor Kulübü'nü de ziyaret ederek, Kulüp CEO’su Kerem Ertan ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelen Yiğit, "Avrupa Kupaları'nda ilk kez yarı final oynayan, şehrimizin gururu Göztepe’mize, Süper Lig yolunda başarılar dileriz" dedi.

gituh2kxcaeg1co.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.