Başkan Adayı Yiğit: Güzel ilçemizi karış karış geziyoruz

Başkan Adayı Yiğit: Güzel ilçemizi karış karış geziyoruz

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışması kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Yiğit, “Güzel ilçemizi karış karış geziyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, yerel seçimler yaklaşırken çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Balçova Belediyesi, Türk Halk Müziği Bağlama atölyesi kursiyerlerini ziyaret eden Yiğit, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, “Balçova Belediyemizin, Türk Halk Müziği Bağlama atölyesi kursiyerlerini ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” notunu düştü.

y1.jpeg

Babat Ailesinin evine konuk olan Başkan Adayı Yiğit, o anları sosyal medya hesabında paylaşarak, “Babat ailesinin evine misafir olduk. Kendilerine misafirperlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

y2.jpeg

Başkan Adayı Yiğit, Balçova’da yaşayan Karadenizlilerle bir araya geldi. Ziyaretine ilişkin paylaşımda bulunan Yiğit, “İlçemizde yaşayan Karadenizli komşularımız ile bir araya geldik. ‘Geleceğin Balçova’sı’ projelerimizi anlattık, desteklerini istedik” dedi.

y3.jpeg

Yiğit’in son durağı ise İnciraltı oldu. İnciraltı esnafını ve vatandaşlarını ziyaret eden Yiğit, sorun ve talepleri dinledi. Yiğit, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, “İnciraltındayız. Güzel ilçemizin her sokağını karış karış gezerek, komşularımıza ulaşıyoruz. Çünkü işimiz gücümüz Balçova” ifadelerini kullandı.

y4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.