Başkan Adayı Yiğit: Sıkmadık el bırakmayana kadar yorulmayacağız!

Başkan Adayı Yiğit: Sıkmadık el bırakmayana kadar yorulmayacağız!

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Yiğit, “Sıkmadık el bırakmayana kadar yorulmayacağız!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine günler kala adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında, Taş ailesinin evine misafir oldu. O anları paylaşan Yiğit, “Taş ailesinin evine misafir olduk. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

1-002.jpeg

Başkan Adayı Yiğit, ardından Cantürk ailesine de ziyarette bulunarak, sosyal medya hesabından paylaşımında bulundu. Yiğit, “Cantürk ailesinin evine misafir olduk. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

2-002.jpeg

Eğitim Mahallesi’ne ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya gelen Yiğit, sorun ve talepleri dinledi. Yiğit, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak “Bugün Eğitim Mahallemizi sokak sokak dolaşarak ‘Geleceğin Balçova’sı’ projelerimizi anlattık. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayana kadar yorulmayacağız. Çünkü işimiz gücümüz Balçova” notunu düştü.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.