Başkan Adayı Yıldız: Asıl engel sevgisizlik!

Başkan Adayı Yıldız: Asıl engel sevgisizlik!

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Ege Engelsiz Hayat Derneği'ni ziyaret etti. Yıldız, "Asıl engel, sevgisizlik" dedi.

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Ege Engelsiz Hayat Derneği üyelerinin konuğu oldu. Yıldız’ı büyük coşkuyla karşılayan dernek üyeleri, eğlenceli saatler geçirdi. Onur Emrah Yıldız da onlarla sahneye çıkıp dans ederek uzun sohbetler gerçekleştirdi. CHP Çiğli Başkan Adayı Yıldız; en büyük engelin sevgisizlik olduğunu belirterek, engellilerin günlük hayata katılmalarının ve geleceğe daha umutlu bakmalarının önündeki engelleri kaldırma sözü verdi.

3.jpeg

HEPİMİZ YAŞAYABİLİRİZ…

Engelin sadece doğuştan gelmediğini herkesin bunu yaşama ihtimali olduğunu vurgulayan Onur Emrah Yıldız; “Hayatın içinde her şey var. Hepimiz birer potansiyel engelliyiz aslında. Empati yapmamız gerekiyor, duyarlılığımızı bin an yitirmeden yanınızda olmamız gerekiyor. Hepiniz; kocaman kalplerinizle, olağanüstü yetenekleriniz ve yaşama sevincinizle aslında her birimize örneksiniz. Bize düşen de sizlerin hayatlarını kolaylaştırmak ve önlerinizdeki engelleri kaldırmak. Kentsel hayatı sizlerin de katılabileceği bir düzene kavuşturmak. Yatırımlarımızı, hizmetlerimizi buna göre şekillendirmek. Becerilerinizi, mesleklerinizi geliştirebileceğiniz platformlar yaratmak.” diye konuştu.

ENGELSİZ YAŞAM EVLERİNDEN MESLEK KURSLARINA…

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; “ Size söz veriyorum. Başkanı olduğum Çiğli Belediyesi; kararlarında ve uygulamalarında sizlerle birlikte hareket edecek. Tüm bunları hayata geçirmek için; sizlerin ve ailelerinizin hayatlarını kolaylaştırmak için her şeyi yapacak. Projelerimiz hazır, sizlerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda daha fazlasını yapmak için hazırız. En büyük hayalim; engelsiz kamplar düzenlemek, engelsiz yaşam evlerini hayata geçirmek. Gençlerimizin meslek sahibi olabilmelerinin önünü açmak, istihdam alanları yaratarak üretim zincirinin bir parçası olmanızı sağlamak. Hepinizi çok seviyorum. Ufkunuz, duyarlılıklarınız ve sevgi dolu kalplerinizle iyi ki varsınız. Beni içtenlikle ağırladınız; kalbinizi açtınız. Hepinize teşekkür ediyorum.”

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.