Başkan Adayı Yıldız: Birlikte yeni bir Çiğli için yola çıkacağız!

Başkan Adayı Yıldız: Birlikte yeni bir Çiğli için yola çıkacağız!

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Yıldız, “Birlikte yeni bir Çiğli için yola çıkacağız” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine bir aydan az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Egekent’te Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştiren Yıldız, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şunları söyledi:

“Egekent halkı, nerede ne yapacağını bilir.

Sorununu, ihtiyacını bilir. Bunları kimin çözeceğini de bilir. 31 Mart’ta Çiğli, buraya hasbelkader yolu düşenlere yol verecek. Gerçek belediyecilik vaadi veren ama ülkeyi ve halkımızı acı gerçeklerle baş başa bırakanlara yol verecek. Bu sizin sayenizde olacak.

Bir belediye bürokratı olarak; geçmişte Egekent-İzkent arasındaki 40 yıllık dere ıslahı sorununu çözdüm. Siz, bana güvenirseniz; daha fazlası olacak. Çiğli; hak ettiklerine, Egekent hak ettiklerine mutlaka ve bizimle kavuşacak. Teşekkürler Egekent”

1-001.jpeg

Başkan Adayı Yıldız, çalışmalar kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Yıldız, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Mikrofon sizde, söz sizde! 26 mahallemizde sizlere geliyor, kendimi anlatıyorum, sorularınızı yanıtlıyorum. Projelerimizi paylaşıyoruz. Ama benim de Çiğli’nin de ufkunu açacak olan sizin söyledikleriniz. Birlikte Yeni Bir Çiğli için yola çıkmaya çok az kaldı” notunu düştü.

2-003.jpeg

Balatçık’ta oturan Mehmet Zeki Ömerefendioğlu'nun evine konuk olan Başkan Adayı Yıldız, ziyarete ilişkin “Mahallemizin çöp sorunu, alt yapı, kaldırım sorunları; hatta ATM ihtiyacına kadar pek çok başlığı içtenlikle paylaştık, çözüm yollarımızı konuştuk. Teşekkürler, Ömerefendioğlu ailesi” dedi.

3-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.