Başkan Adayı Yıldız: Bu dünya ve şehirler sadece bize ait değil

Başkan Adayı Yıldız: Bu dünya ve şehirler sadece bize ait değil

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Yıldız, “Bu dünya ve şehirler sadece bize ait değil” dedi.

MEDYA EGE – CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Yıldız, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte İzmir Erzurumlular Federasyonu Dernek Başkanı Zakir Salmanoğlu'na taziye ziyaretinde bulundu. Yıldız, o anları sosyal medya hesabından, “Çiğli'nin sevilen ismi, Diş Hekimi Tülin Demir'in ve değerli esnaflarımızdan Cafer Atarkan'ın eşi Gülser Hanımın cenazesine omuz verdik. Nurlar içinde olsunlar” notuyla paylaştı.

1-003.jpg

Yıldız, taziye ziyaretinin ardından Çiğli Hayvanları Koruma Derneği Üyeleriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Yıldız, “Bu dünya ve şehirler sadece bize ait değil! Çiğli’nin tüm canlıları ve bu canlıları sahiplenenler için beslenme noktalarından zamanlı bakım evine kadar pek çok projeyle geliyoruz” ifadelerini kullandı.

2-003.jpg

Başkan Adayı Yıldız, sosyal medya hesabından vatandaşlarla sohbetine ilişkin bir video da paylaşarak, "İnsanın sevdiği yer, dünyanın en güzel yeridir. Teşekkürler Çimentepe..." notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.