Başkan Adayı Yıldız: Çiğli her beklentisine karşılık alacak

Başkan Adayı Yıldız: Çiğli her beklentisine karşılık alacak

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Yıldız, “Çiğli her beklentisine karşılık alacak” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçime bir ay kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yıldız, İzkent’e ziyarete gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Yıldız, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Mahallemiz yaşayanlarıyla buluşarak sorularını yanıtladım, merak ettiklerini ve projelerimi anlattım. Beni heyecanla karşıladılar, sağ olsunlar. Egekent, İzkent gibi mahallelerimizde sosyal alanların özellikle yaşlılarımız için yeniden ele alınması için mutlaka yeni düzenlemeler, yatırımlar yapacağız. Çiğli, 26 mahallesiyle bir bütün olacak. Her beklentisine karşılık alacak!” notunu düştü.

1-001.jpeg

Başkan Adayı Yıldız, ardından Harmandalı İnönü Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Yıldız, “Harmandalı İnönü Mahallesi Başaranlar Sitesi yaşayanları; var olun, çok yaşayın. İçtenliğiniz inanılmazdı. Yollarınız, ilaçlama sorununuz, sokak hayvanlarına yönelik talepleriniz ve diğer tüm istekleriniz, başım gözüm üstünedir. O çardağın altında yine oturacağız…” dedi.

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.