Başkan Adayı Yıldız: Çiğli tüm canlıları kucaklayan bir anlayışla yönetilecek

Başkan Adayı Yıldız: Çiğli tüm canlıları kucaklayan bir anlayışla yönetilecek

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmalarına devam ediyor. Yıldız, “Çiğli tüm canlıları kucaklayan bir anlayışla yönetilecek” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ziyaretleri sırasında Yıldız, kedi ve köepkler için mama bağışında bulundu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yıldız, “İlçemizin sokaklarında yaşayan canlı dostlarımız için mama bağışımızı İzmir’le birlikte yaptık. Çiğli; tüm canlıları, doğayı kucaklayan bir anlayışla gelişecek...” notunu düştü.

1-003.jpeg

Başkan Adayı Yıldız, ardından esnaf ziyaretlerine devam etti. Ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Yıldız, “Küçük Çiğli; Anadolu Caddesi’nin üretenlerini, mobilyacı esnafımızı ziyaret ettik. Bir evi, bir iş yerini yaşam alanına dönüştüren, renk katan ustalarlaydık. Yeni bir Çiğli için verdikleri desteğe, gösterdikleri ilgiye teşekkürler” ifadelerini kullandı.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.