Başkan Adayı Yıldız: Çiğli’de çözülmemiş sorun bırakmayacağız!

Başkan Adayı Yıldız: Çiğli’de çözülmemiş sorun bırakmayacağız!

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Yıldız, “Çiğli’de çözülmemiş sorun bırakmayacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Aday Onur Emrah Yıldız, çalışmalarına devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yıldız, “Her günümüz aydın olsun isteriz, hepimiz için isteriz. Bu fotoğraf, Çiğli’mizin iki göz odalı bir hanesine ziyaretimden. Farkındalığımızı arttıralım diye paylaşıyorum… Kendi payıma sözümdür; Belediye Başkanı olsam da olmasam da bu ailemizin ve çocuklarımızın yanında olmayı sürdüreceğim…” dedi.

1-005.jpeg

Yıldız, Yakakent’te yaşayan Serkan Ödem ve ailesine konuk oldu. Sorun ve talepleri dinleyen Yıldız, o anları sosyal medya hesabından, “Yakakent’te yaşayan Değerli Serkan Özdem ve ailesine konuk oldum. Yılların Cumhuriyet Halk Partilisi Özdem Ailesi’nin görüş ve önerilerini paylaşırken; hedeflerimizi de anlattık. Teşekkürler Serkan Özdem ve Ailesi; güzel günler yakındır” notuyla paylaştı.

2-004.jpeg

Başkan Adayı Yıldız, Çiğli İZBAN durağında vatandaşlarla sohbet etti. Sorun ve talepleri dinleyen Yıldız, “Her yere yetişilir belki… Ama hepimizin hayallerine ve hedefine giden bir ortak bir yolumuz var. Çiğli’de çözülmemiş sorun bırakmamak gibi; Çiğli’yi geliştirmek gibi… İZBAN ve aktarma otobüs durağında, yola düşenlerimizle birlikteydim. Tren ve otobüsleri birlikte beklerken ettiğimiz her sohbetten de heyecan duydum…” dedi.

3-002.jpeg

AOSB’nin başarılı kuruluşlarından Aydema Tekstile ziyarette bulunan Yıldız, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “AOSB’nin başarılı kuruluşlarından Aydema Tekstil’in sahibi Emrah Tekin ve kardeşi Ali Tekin’i ziyaret ederek, atölyelerini gezdik ve işçi dostlarımızı selamladık. Birimlerini ziyaret ederken, ne denli meşakkatli bir işleri olduğunu gördük. Çalışanlarımızın ilgisi; Değerli İş İnsanlarımızın işbirliği mesajı ve desteği çok kıymetliydi” ifadelerini kullandı.

4-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.