Başkan Adayı Yıldız: Herkese sözümdür kazanan Çiğli olacak!

Başkan Adayı Yıldız: Herkese sözümdür kazanan Çiğli olacak!

CHP çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Yıldız, “Herkese sözümdür kazanan Çiğli olacak!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yıldız, Gültepe’de Şimşek ailesinin evine ziyarette bulundu. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Yıldız şu notu düştü:

“Ben size farklı bir pencere açıyorum. Güzeltepe’de Alican Şimşek ve değerli ailesine konuk olduğumda da bunu anlattım. Herkesin her sorusuna yanıt verebilirim. A’dan Z’ye tüm sorunları biliyorum. Özellikle kentsel dönüşüm! Uzlaşı ofislerimizi mutlaka açacağız. ‘Rızalık’ almadan olmaz! Çardak altı sohbetiniz ve mis kokulu çayınız için teşekkürler Şimşek Ailesi”

2-003.jpeg

Başkan Adayı Yıldız, Harmandalı’ya ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Yıldız, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Harmandalı Gazi Mustafa Kemal Mahallesi sakinleriyle Muhtarımız Sevcan Yelman’ın da katılımıyla bir toplantı yaparak, sorunları ve çözüm yollarını paylaştık. Sevgili Ahmet Gökçen sana söz; seçimden sonra birlikte harmandalı oynayacağız” ifadelerini kullandı.

3-003.jpeg

Yıldız, ayrıca sosyal medya hesabından Çiğlilere seslendi:

“Büyük bir ailenin, Çiğli’nin evladıyım. Bu büyük buluşmaya katılan katılamayan herkese sözümdür: Kazanan Çiğli olacak! Çiğli’de halkın bir araya gelmesi demek; umut demek, gelecek güzel günlere duyulan inanç demek, direnç demek.”

1-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.