Başkan Adayı Yıldız: Meydansız bir şehir düşünülemez

Başkan Adayı Yıldız: Meydansız bir şehir düşünülemez

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, İZBAN’ın Berlin duvarı gibi ilçeyi ikiye böldüğünü ve canlı, yaşayan bir meydan projesinin de en büyük engeli olduğunu belirterek, "Meydansız bir şehir düşünülemez. Çiğli bundan ne yazık ki mahrum" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Çiğli Varto Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Musa Han ve yöneticileri ile bir araya geldi. Yıldız, “Biz zaten hep birlikte, hep iç içeydik” diyen Yıldız; Vartolular’ın ilçenin gelişmesi ve büyümesinde önemli bir katma değer yarattıklarına dikkat çekti.

1-3.jpeg

Çiğli merkez meydanda esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Yıldız; “Gördüğüm teveccühün, bu görevi layıkıyla yapacağıma olan inancın ürünü olduğunu düşünüyorum. Vartolu hemşerilerimin bugün de beni bağırlarına basması; esnafımızla, halkımızla yaptığımız sohbetlerde tüm içtenlikleriyle benimle dertlerini paylaşmaları da öyle. Sorunlarını, görüş ve önerilerini benimle uzun uzun paylaşıyorlar ki bu da bana duydukları güveni gösterir. Onları asla mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

2-2.jpeg

"SİVİL TOPLUMUN EN GÜÇLÜ OLDUĞU İLÇEYİZ"

Çiğli’nin tüm insan renkleriyle, kültür çeşitliliğiyle olağanüstü sağlam bir zemine sahip olduğunu belirten CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Varto Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Musa Han ve yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunarak şunları söyledi; “Çiğli’nin bu zemini, kiminin acılarla kiminin güçlü bağlarla geldiği ilçemize verdiği emekle oluştu. Farklılıklarını zenginliğe dönüştürmeyi başaran insanların ilçesiyiz. Sivil toplumun İzmir’deki en güçlü olduğu ilçe Çiğli. Dolayısıyla, sorunların çözümünde ve yeni adımlar atma konusunda birlikte hareket etme becerisine sahip bir ilçeyiz. Benim de bu yola çıkarkenki en büyük dayanağım buydu. Çünkü; siz ne kadar bilirseniz bilin, kaç başarı öykünüz olursa olsun; yeni başarılar için, çözüm üretmek için halkın yanınızda olması gerekir. Hem de istisnasız bir şekilde ve sonsuz bir güvenle. Şanslıyım, çünkü bu göreve layık görülürsem; çok güçlü bir halk örgütlenmesi ile yol alacağımı biliyorum.”

"YAŞAYAN BİR MEYDAN ÇİĞLİ’NİN HAKKI"

İlçenin merkez meydanı esnafını ziyaret ederek, halkla sohbet eden Yıldız; İZBAN’ın Berlin duvarı gibi ilçeyi ikiye böldüğünü ve canlı, yaşayan bir meydan projesinin de en büyük engeli olduğunu hatırlattı. Gençlerle de selamlaşan ve görüşlerini dinleyen CHP Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; ”Esnafımızın ve buraya gelmek isteyen hemşerilerimizin otopark, ulaşım gibi sorunları olduğunu biliyorum. Esnafımız için yük indirmek, bindirmek sorun. Meydansız bir şehir düşünülemez. Çiğli bundan ne yazık ki mahrum. Ancak ilçe belediyesini aşan engeller de var. Esnafını mutlu edecek, rekreasyon alanları, sosyal ve kültürel tesisleri ile bir meydanımız olmalı. Yaşayan bir merkezimiz olmalı. Gençlerimizi dinliyoruz. Haklılar! Her yaştan insanımızın ihtiyacı olan, zaman geçirebilecekleri, alışverişini yapabilecekleri, sosyalleşebilecekleri merkezi bir donatı alanı. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Mücadele edecek, Çiğli’yi hakkı olan bu merkezi yaşam alanına kavuşturacağız.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.