Başkan Adayı Yıldız: Önceliğimiz deprem önceliğimiz kentsel dönüşüm

Başkan Adayı Yıldız: Önceliğimiz deprem önceliğimiz kentsel dönüşüm

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Yıldız, deprem gerçeğine değinerek, “Önceliğimiz deprem önceliğimiz kentsel dönüşüm” dedi.

MEDYA EGE – CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretler kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Yıldız, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, Yineliyorum; herkesin kendisini güvende hissedeceği, gelecek kaygısı duymayacağı; günlük hayata en verimli şekilde katılacağı bir Çiğli için çalışacağım. Balatçık’ta yaşayan hemşehrilerimizle de Şirintepe’de evine konuk olduğumuz Yusuf Yıldırım ve ailesi ile de konumuz imar planları, tapu sorunları ve kentsel dönüşümdü. Kangren olmasına izin vermeyeceğim bu sorunların çözümü önceliğimdir” ifadelerini kullandı.

1-006.jpeg

Yıldız, vatandaşların daveti üzerine Ahmed Arif Kültür Merkezi’nde oynanan tiyatro oyunun izledi. O anları paylaşan Yıldız, “İzlediğimiz oyun “İnsan” Alkışlarımız; Gağan Tiyatro Topluluğu’na. Vartolu hemşehrilerime davetleri için teşekkürler. Ahmed Arif Kültür Merkezi’mizi hayata geçirdiğimizde, daha fazlasını, çok daha sık buluşturacağız Çiğli’yle. Merkezimiz; kültürlerin rengini, sanatın gücünü yaşatıp büyütecek” dedi.

2-005.jpeg

Başkan Adayı Yıldız, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşarak, “Önceliğimiz deprem, Önceliğimiz imar, Önceliğimiz kentsel dönüşüm. Halktan yana, sağlam bir iradeyle...” notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.