Başkan adayı Yıldız Ünsal: Afet yönetiminde öncü olacağız

Başkan adayı Yıldız Ünsal: Afet yönetiminde öncü olacağız

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız Ünsal, kentsel dönüşüm çalışmaları ve afet yönetimi konularında öncü olacaklarını söyledi.

Karşıyaka’yı gelişmiş ülkelerdeki kentlerin seviyesine taşımak için yola çıktıklarını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız Ünsal, bu hedef doğrultusunda afetlere karşı dirençli bir kent yapısı oluşturmayı planladıklarını açıkladı. Karşıyaka’nın bugününe ve geleceğine ışık tutmak için başlıca projelerinin hazır olduğunu aktaran Ünsal “Kentsel dönüşüm konusunda ilçe belediyelerinin yetki ve imkanları dahilinde yapılabilecek her şeyi yapacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilgili kamu kurumlarıyla her alanda iş birliği içinde olacağız” dedi.

whatsapp-image-2024-03-25-at-11-39-14.jpeg

ÜCRETSİZ KAROT TESTİ

Toplumsal afet bilincini güçlendirmeye öncelik vereceklerini dile getiren Başkan Adayı Ünsal, şöyle devam etti: “Tüm Karşıyakalıları kentsel dönüşüm ve depreme hazırlık süreçleriyle ilgili en şeffaf şekilde bilgilendireceğiz. Bu doğrultuda ilk olarak bir Kentsel Dönüşüm Danışma Merkezi kuracağız. Kentsel Dönüşüm Danışma Merkezi’nde Karşıyakalıların sorularını yanıtlayacağız, çözüm üreteceğiz ve doğru mercilere yönlendireceğiz. Riskli yapılar veritabanımızı tüm Karşıyaka’yı kapsayacak şekilde güncellemeye devam edeceğiz. Depreme Hazırlık Rehberi ile bilgilendirme sağlayacağız. Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalayarak Karot Laboratuvarı’nı Karşıyakalıların hizmetine sunacağız.”

whatsapp-image-2024-03-25-at-11-39-13.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.