Başkan Adayı Yıldız: Yapılanı koruyacak üstüne koyarak yol alacağız

Başkan Adayı Yıldız: Yapılanı koruyacak üstüne koyarak yol alacağız

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmalarına devam ediyor. Gençlerle bir araya gelen Yıldız, “Yapılanı koruyacak üstüne koyarak yol alacağız” dedi.

MEDYA EGE – 21 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürerken adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le birlikte Çiğli Gençlik Merkezi açılışına katıldı. Gençlerle bir araya gelen Yıldız, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü ile birlikte; Büyükşehirimizin Balatçık’a kazandırdığı ‘Gençlik Merkezi” açılışımızı gerçekleştirdik. Çiğli için taş üstüne taş koyan örneğimizdir. Başkanlarımız da halkımız da müsterih olsun. Yapılanı koruyacak, üstüne koyarak yol alacağız. Gençlerimiz, önceliğimiz...” ifadelerini kullandı.

1-004.jpeg

Başkan Adayı Yıldız, Özer ailesiyle bir araya geldi. Özer ailesinden Dilan’ın doğum gününü kutlayan Yıldız, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “İyi ki doğdun Dilan… Biz de; ‘Tunç Başkanı’ görme hayalini 19. yaş gününde gerçekleştirmiş olmaktan çok mutluyuz. Oğlum Aren’e verdiğin abla öpücüğünü ve birlikte çektiğimiz halayı unutmayacağız. Sağlıkla, huzurla bir ömür sürün Sevgili Özer Ailesi…” notunu düştü.

2-004.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.