Başkan Adayı Yıldız: Yeni bir Çiğli yaratacağız

Başkan Adayı Yıldız: Yeni bir Çiğli yaratacağız

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Yıldız, “Hep birlikte yeni bir Çiğli yaratacağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda şu notu düştü:

“Bugün, 'Yeni Bir Çiğli' yi yaratacak projelerimizi, halkımızın coşkulu destekleri ile açıkladık. Bu heyecanı paylaşan, umudumuzu çoğaltan hemşehrilerime ve partililerimize; emeği geçen herkese; varlıkları ile güç veren genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimize ve tüm değerli katılımcılarımıza sonsuz teşekkürler. Bu ortak heyecanımızı korudukça sırtımız asla yere gelmeyecek...Hep birlikte, el ele, yeni bir Çiğli yaratacağız.”

1-002.jpeg

Başkan Adayı Yıldız, ayrıca İYİ Parti’den CHP’ye geçen 15 kişiye parti rozetini taktı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yıldız, “İlçe Başkanımız Erkan Akar, ilçe yöneticilerimiz, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Taner Cömert ile birlikte İYİ Parti'den partimize geçen 15 arkadaşımıza rozetlerini taktık. Gücümüze güç kattıkları için teşekkür ediyorum. Partimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

2-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.