Başkan adayları esnaflarla buluştu

Başkan adayları esnaflarla buluştu

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç ve Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'nde esnaflarla bir araya geldi.

MEDYA EGE - Yerel seçime sayılı günler kala belediye başkan adayları da çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti’den Konak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç ve Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır ile birlikte esnafları ziyaret etti.

gfpthwxxmaehujb.jpg

Işıkkent’te bulunan Ayakkabıcılar Çarşısı’nda ayakkabıcılarla bir araya gelen üç Belediye Bakan Adayı, Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki düzensizlik ve atıl durumdan şikâyetçi olan esnafı dinledi. Çankırı, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Esnafımız içerisinde bulunduğu durumu kabul etmiyor, bu düzeni değiştireceğimiz taahhüt ediyoruz. Biz söz verdiğimiz zaman tutarız, yapacağız dediğimiz zaman yaparız. Ayakkabıcılar Çarşısı’ndaki bu düzensizlik ve atıl durum ortadan kaldıracağız” dedi.

gfpthwzxwaaee4e.jpg

gfpyg7gxeaadwms.jpg

gfpjugdwmaatrww.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.