Başkan Arda'dan El Ele Cafe'ye davet!

Başkan Arda'dan El Ele Cafe'ye davet!

Optimum AVM'de hayata geçirilen ve otizmli bireylerin çalışarak sosyalleşme fırsatı bulduğu El Ele Cafe'yi ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Hayatımın en keyifli çaylarından birini içtim" dedi.

Medya Ege- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Anadolu Otizm Vakfı ile Rönesans A.Ş'nin iş birliğiyle Optimum AVM'de hayata geçirilen ve otizmli bireylerin çalışarak sosyalleşme fırsatı bulduğu El Ele Cafe'yi ziyaret etti.

fkmnutvwqaqnfbb.jpg

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan ICSC En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Altın Ödülü alan El Ele Cafe'de hayatının en keyifli çaylarından birini içtiğini söyleyen Başkan Arda, otizmli bireylerin sosyalleşmesi ve ekonomiye katkı sağlaması konusunda farkındalık oluşturan bu projeye destek olmaları için vatandaşları davet etti.

fkmnuraxsaquyln.jpg

Başkan Arda, gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin paylaşımında "Bugün, El Ele Cafe'de hayatımın en keyifli çaylarından birini içtim. Anadolu Otizm Vakfı ile Rönesans A. Ş'nin iş birliğiyle Optimum AVM'de, yaşama geçirdiği dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan ICSC En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Altın Ödülü alan El Ele Cafe'de otizmli bireyler çalışarak sosyalleşiyor, ekonomiye de değer katıyorlar. Siz de bu kafeyi ziyaret ederek, bu güzel çalışmaya katkı koyabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

fkmnuttx0aas8nf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.