Başkan Batum, Atatürk Eğitim Atölyesi'nin açılışına katıldı

Başkan Batum, Atatürk Eğitim Atölyesi'nin açılışına katıldı

ADD Genel Başkanı Prof. Dr. Süheyl Batum, Buca'da bulunan Atatürk Maskı’nın içine yapılan kütüphane, sergi ve eğitim bölümlerinin yer aldığı “Atatürk Eğitim Atölyesi”nin açılışına katıldı.

Buca Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen, Yeşildere yolu üzerindeki Atatürk Maskı'nın, ADD Genel Başkanı Prof. Dr. Süheyl Batum, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ADD İzmir Şubeleri Eşgüdüm Başkanı Mustafa Gürkan, ADD Şube  Başkan ve üyeleri, CHP ilçe yöneticileri, demokratik kitle örgütleri, Gaziler ve vatandaşların katılımıyla açılışı yapıldı.  

whatsapp-image-2018-09-11-at-09.31.54-(2).jpeg

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina tarafından bizzat takip edilen tadilat süreci sonunda, Mask’ın içerisinde kütüphane, sergi alanı gibi ünitelerin yer aldığı eğitim atölyesi oluşturuldu. Bu birimlerin ADD Buca şubesine tahsis edilmesi de, ADD camiasında sevinç yarattı. 

whatsapp-image-2018-09-11-at-09.31.54-(3).jpeg

Konuya ilişkin görüşlerini açıklayan ADD İzmir Şubeleri Eşgüdüm Başkanı Mustafa Gürkan şunları söyledi: “Cumhuriyet değerlerinin ağır hasar aldığı yaşadığımız bu süreçte, Buca Belediye başkanı Levent Piriştina’nın bu duyarlılığı büyük taktir toplamıştır. Atatürk Maskını yeniden düzenleyerek eğitim atölyesi oluşturması ve ADD Buca şubemize tahsis etmesi, Atatürkçü Düşünceye verdiği değer açısından büyük anlam ifade etmektedir. Piriştina  ve ekibine, bu maskı şehrimize kazandıran heykeltraş Harun Atalayman’a İzmir Şubeleri olarak teşekkür ediyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.