Başkan Batur şehit aileleri ve personeliyle bayramlaştı

Başkan Batur şehit aileleri ve personeliyle bayramlaştı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bayramın hemen öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı ve Narlıdere şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bayramın hemen öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı ve Narlıdere şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Şehit ailelerini Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ile birlikte ziyaret eden Batur, ziyaretler sonrasından Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi Meclis salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Narlıdere AKM’de düzenlenen bayramlaşma törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Dülger, CHP Narlıdere İlçe Başkanı şahin Fırat, İzmir Belediye İş Sendikası 2’nolu şube başkanı Metin Şanlı, belediye birim müdürleri,  belediye meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.

unnamed-336.jpg

9 Temmuz Daveti

Yaklaşan bayram öncesinde Narlıdere şehit ailelerine Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ile birlikte bir ziyaret düzenleyen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, şehit aileleri ile dertleşti ve güzel bir bayram geçirmelerini diledi. Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ile birlikte Şehit aileleri sohbet eden Batur ziyaretlerin ardından Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi meclis salonunda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Narlıdere Belediyesi personel bayramlaşmasında bir konuşma yapan Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur " Bugünler ülkemiz çok zor günler. Adaletin ülkemizde sorgulanır ve ne kadar adil olduğu tartışılır hale gelmesi çok üzücü. Bir milletvekilin yaptığı haber yüzünden hukuk sistemine yapılan müdahalelerle 25 yıl hapis cezasına çarptırılmasını yine üzülerek izliyoruz. Bugün geldiğimiz noktada CHP genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu güzel bir çalışma yapıyor. Enis Berberoğlu’nun çarptırıldığı haksız hapis cezası sonrasında Ankara’dan Maltepe’ye Adalet yürüyüşü başlattı. Adaletin herkese elbet bir gün lazım olacağını hatırlatarak azimle yürüyor. Bugün bu yürüyüşe toplumun her kesiminden destek var. Yürüyüşün bitiş noktası önemli, 9 Temmuz’da İstanbul’da olacağız. 9 Temmuzda insanlarımız için emeklimiz için çocuklarımız için bizim için yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek için İstanbul’da olacağız. Herkesi 9 Temmuz’da düzenlenecek olan yürüyüşe katılmaya davet ediyorum. Bu duygularla ailenizle, sevdiklerinizle barış ve huzur içinde geçirmenizi diliyorum. Hepinize iyi bayramlar” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.