Başkan Batur: Umudun bittiği yerde yeni umutlar yeşerir

Başkan Batur: Umudun bittiği yerde yeni umutlar yeşerir

Karataş Basın Merkezi'nin açılışına katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur yaptığı konuşmada, Umudun bittiği yerde yeni umutlar yeşerir. Bir şekilde umudumuzu kaybetmeyeceğiz" diye konuştu.

MEDYA EGE - Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC) yenilenen Karataş lokalinin açılışını gerçekleştirdi.

fyfzkhlxsaiqm7n.jpg

Yenilenen Karataş Basın Merkezi'nin açılışına, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Gazeteciler Cemiyeti önceki dönem başkanı Misket Dikmen, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir önceki dönem milletvekili Atila Sertel, İGC Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şube Başkanı Nil Kahramanoğlu, sendika yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

fyfzkhswaaiifsm.jpg

Başkan Batur, “Gerçekten elden geçirilmesi gereken, tadilat yapılması gereken bir yapıydı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin bize ilettiği her türlü sıkıntıyı çözmeye çalıştık. İçeriye girince de güzel bir çalışma yaptığımızı gördük ve anladık. Kısa sürede bitirdik. Gazeteci dostlarımızın kullanacakları bu mekanı yeniden düzenlemiş olduk. Biz her zaman İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Sizlerle beraber olmak çok güzel. Umudun bittiği yerde yeni umutlar yeşerir. Bir şekilde umudumuzu kaybetmeyeceğiz" diye konuştu.

"Özgür basının sesinin kısılmak istendiği bu günlerde, bu alan gazetecilere nefes alma imkanı sunacak" diyen Batur, Cemiyet Başkanı Dilek Gappi’ye ve tüm üyelere hayırlı olması temennisinde bulunarak yenileme çalışmalarında görev alan belediye personeline teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Dilek Gappi, Başkan Batur ve İGC üyeleriyle kurdele kesimi gerçekleşti.

fyfzkhowiaistjz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.