Başkan Bayraklı: Selçuk halkı bunu hak etmiyor

Başkan Bayraklı: Selçuk halkı bunu hak etmiyor

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı, Selçuk'ta son günlerde dikkat çeken belediye denetimsizliğine ilişkin açıklamalarda bulunarak "Selçuk halkı bunu hak etmiyor" dedi.

MEDYA EGE - AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı, ilçede yaşanan sorunlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Bayraklı, 9 günlük Kurban Bayramı tatiline Selçuk'un hazırlıksız yakalandığına Efes Selçuk Belediyesi'nin tatil boyunca vatandaşlara yeterli hizmet veremediğine dikkat çekti.

whatsapp-image-2023-07-02-at-18-37-49.jpeg

Başkan Bayraklı, belediyenin işletmesinde olan Pamucak Sahili Halk Plajında tatil boyunca vatandaşların yaşadığı sorunları hatırlatarak "Pamucak Sahilinde çöpler yığın olmuş, kendi açtığı işletmenin tuvalet sorununu bile çözemeyen bir yönetim. Selçuk halkı bunu hak etmiyor" dedi.

whatsapp-image-2023-06-30-at-11-25-32.jpeg

Başkan Bayraklı şunları aktardı; "Selçuk hiç bu kadar sahipsiz, başı boş, ilgisiz kalmamıştı. Potansiyeli çok yüksek olan bir ilçede yaşıyoruz. 4 yıl geçti yapılan hiçbir şey yok. Her tatil beldesi gibi Kurban Bayramı sürecinde Selçuk ilçemizde içinde Pamucak sahili, Efes, Meryem ana, Şirince, Yedi Uyuyanlar Mağarası gibi birçok önemli değeri barındırdığı için çok yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğradı. Peki Selçuk Belediyesi bu süreçte ne yaptı? Önceden hazırlık yaptı mı? Tabiki hayır... Pamucak sahilinde çöpler yığın olmuş, kendi açtığı işletmenin tuvalet sorununu bile çözemeyen bir yönetim. Sadece burası; değil ilçemizin tamamı gerçekten çok pis ve hiçbir önlem alınmıyor. Selçuk halkı bunu hak etmiyor. Tam bir çevre katliamı var. Arıtma çalışmıyor, başı boş sokak hayvanları ilçede cirit atıyor. Ağaçlar bakımsızlıktan bitmiş. Her yere moloz dökümü yapılıyor. Alt yapı yatırımı yok denilecek kadar az. Sözün özü; Selçuk Belediyesi asli görevlerini bile yerine getiremez durumda. Ama az kaldı; bu millet gerekeni sandıkta yapacaktır. Bu iş bilmezliğin, bu ilgisizliğin hesabını soracaktır. Biz ilçemize değer katmaya devam edeceğiz TOKİ konutlarını, hastanemizi, Yat Limanı Projemizi, spor salonlarımızı, gençlik merkezimizi, en kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Selçuk ilçemizi daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için gece gündüz durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hükümetimiz ilçemize o kadar çok yatırım yaptı ki; onlar hayalini bile kuramazlar. Bunu Selçuk halkı görüyor, benimsiyor ve dile getiriyor."

whatsapp-image-2023-07-02-at-18-13-00.jpeg

whatsapp-image-2023-06-30-at-16-07-29.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.