Başkan Bülent Soylu’dan Anlamlı Paylaşım

Başkan Bülent Soylu’dan Anlamlı Paylaşım

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 79. ölüm yıl dönümünde 79 fotoğraftan oluşan tanıtım filmi paylaştı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 79. ölüm yıl dönümünde Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, kendisinin ve Menderes Belediyesi’nin sosyal medya hesabından Atatürk’e ait 79 adet fotoğraf yayınladı. Atatürk’ün askerlik yıllarından, Cumhuriyet’in kuruluşu sonrasına kadarki tüm hayatının anlatıldığı fotoğraflar Ay yıldız Tim’in Atatürk Müziği eşliğinde yayınlandı. Çalışma vatandaşlar tarafından çok beğenildi. 
ataturk-001.jpg

Minnet ve özlemle 
 

Atatürk’ün bıraktığı eserlerin ilelebet korunacağını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Anadolu topraklarından silinmek istenen aziz bir millete, bağımsızlık ve çağdaşlığın kapılarını açarak dünya tarihine adını yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. yılında rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. 10 Kasım’ın 79. yılında da onun hayatından kesitler sunan 79 fotoğraf ile kendisini anmak istedik. Onun açtığı yolda, gösterdiği hedefte eserlerinin koruyucusu, emanetinin bekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.