Başkan Çalkaya: Her zaman paylaştıkça artacağına inandık

Başkan Çalkaya: Her zaman paylaştıkça artacağına inandık

Geleneksel hale gelen yeni yıl ziyaretleri kapsamında Bahçelerarası Mahallesi, İnciraltı Flamingo Sokak, Eğitim Mahallesi ve Onur Mahallesine giden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, çocuklara yeni yıl hediyelerini verdi.

Medya Ege- Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, geleneksel hale gelen yeni yıl ziyaretleri kapsamında Bahçelerarası Mahallesi, İnciraltı Flamingo Sokak, Eğitim Mahallesi ve Onur Mahallesinde yaşayan bazı aileler ile bir araya gelerek, yeni yıllarını kutladı. Çocuklara yılbaşı hediyelerini bizzat veren Başkan Çalkaya, ailelerin taleplerini de dinleyerek, ihtiyaç duyulan konularda gerekli desteğin sağlanacağını söyledi.

fh7dbi-x0akebm1.jpg

Başkan Çalkaya, ziyaretlerine ilişkin paylaşımında "Her zaman paylaştıkça artacağına inandık. Büyük bir aile olarak sevinci de hüznü de birlikte yaşamak Balçova’nın en güzel geleneği oldu. Bu yıl da yeni yıl ziyaretlerimize Bahçelerarası Mahallemizden başladık. Gök Ailesine sağlıklı ve mutlu bir yıl diledik. Bahçelerarasında ikinci ziyaretimizi Aktaş Ailemize gerçekleştirdik. Çocuklarımız yeni yıl sevinci yaşarken Ailelerimizle de destek olmamız gereken konuları görüşüyoruz." ifadelerine yer verdi.

fh7jmyzxmaalndc.jpg

Ziyaret ettiği aileler dışında mahalle sakinleriyle de tek tek sohbet eden Başkan Çalkaya, "İnciraltı Flamingo Sokakta Kumsal kızımızın, İnciraltı’nda Ayberk oğlumuza ve Fatma Nur kızımızın hediyelerini verdik. Nejla Teyzemize ve Aydın Amcamıza geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Ayrıca Eğitim Mahallemizde Yaşar Ailesini, Onur Mahallemizde Tekinalp, Mera ve Bal Ailelerimizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Kendilerine güzel yıllar dileyerek her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik." dedi.

fh7vzqgxiaq950e.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.