Başkan Ceritoğlu Sengel: Esas şimdi yeniden başlıyoruz!

Başkan Ceritoğlu Sengel: Esas şimdi yeniden başlıyoruz!

Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, sanayi esnafının "Yoruldun mu Başkan?" sorusuna "Alnının teriyle ekmeğini çıkaran yüce gönüllülerle bir aradayken yorulmak olur mu?Esas şimdi yeniden başlıyoruz" şeklinde karşılık verdi.

Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilçe halkıyla bir araya gelmeye, onların taleplerini doğrudan dinlemek için yoğun bir şekilde esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Ekonomik sıkıntıların toplumun her kesimini zorladığı bir dönemde esnafın yanında olmak, onların sesini duymak ve taleplerini dinlemek amacıyla gittiği Efes Sanayi Sitesi'nde sevgiyle karşılanan Başkan Sengel, samimi ve içten yaklaşımı ile esnafların desteğini aldı.

sanayi-ziyareti-9.jpeg

Gittiği her dükkân ve işletmede hissettiği sıcaklık ve samimiyet karşısında mutlu olan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, esnafın çayını yudumlarken onların isteklerini de dinledi. Ekonomik sıkıntılarla mücadele etmenin zorluklarını da anlatan esnaflar, yaklaşan yerel seçimlerde Sengel'e başarılar dilediler.

Ekonomik kriz, yüksek vergiler ve artan maliyetler, birçok esnafın işletmelerini ayakta tutmasını zorlaştırırken Başkan Sengel'in esnaf ziyaretlerinde sergilediği samimi yaklaşım, esnafa güven verdi. Esnaflar, kendilerini dinleyen ve sorunlarına çözüm bulmak için çaba gösteren Sengel'e bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

sanayi-ziyareti-1.jpeg

"Genç ve dinamik bir kadro ile daha güzel yarınlarda yapacaklarımızı konuştuk" diyen Sengel ise sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin videolu bir paylaşım yaparak şu notu düştü:

Dün 9 saat boyunca sanayideydim. 'Yoruldun mu Başkan?' dediler. Dedim ki bunca güzel karşılanmaya, bunca gülen gözlere, alnının teri ile ekmeğini çıkaran bu yüce gönüllülerle bir arada olunca yorulmak olur mu? Esas şimdi yeniden başlıyoruz. Çünkü biz her duygudan arınarak, kötülüklerden, kötü sözlerden uzak durarak; bu kentin insanlarını seviyoruz!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.