Başkan Deniz Yücel: Yandaşa ballı ihale, esnafa yüksek vergi

Başkan Deniz Yücel: Yandaşa ballı ihale, esnafa yüksek vergi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Deniz YÜcel, saha çalışmaları kapsamında Gaziemir'de bir dizi ziyarette bulundu.

MEDYA EGE- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, saha çalışmaları kapsamında Gaziemir'de ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Seydiköylüler Derneği'ni ziyaret eden Yücel, burada dernek üyeleri ile kahvaltı yaptı. Buluşma ile ilgili açıklama yapan Yücel "Gaziemir saha çalışmamız kapsamında, Seydiköylüler Derneği Başkanı ve üyeleriyle kahvaltıda buluştuk. Samimi ev sahipliklerinden ve sıcak sohbetlerinden dolayı, başkan Hakan Süvari ve yönetim kuruluna teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

ESNAFIN ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

İlçedeki esnafı da ziyaret eden İl Başkanı Yücel, "Gaziemir esnafını ve Gaziemirli hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Şikayetler, dertler hep aynı. Yandaşa ballı ihaleler, vergi indirimleri, esnafa yüksek faturalar, kiralar ve vergiler reva görülüyor. Esnafa ve tüm hemşehrilerimize söz veriyoruz, bu adaletsiz düzene son vereceğiz" açıklamasını yaptı.

SAHA ÇALIŞMALARI

Öte yandan Yücel, son gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında saha çalışmalarında öbek örgütlenmeye dikkat çekerek "Öbek örgütlenmemiz daha lokal örgütlenmeler. Sokak sokak çalışma yürüten, ev ziyaretleri içeren örgütlenme tarzı. Öbek örgütlenmesi ile ilgili ilçe başkanlarımızla sürekli irtibat haldeyiz. Bu örgütlenme tarzı saha çalışmalarımızı da destekliyor ve vatandaşın ihtiyacına, talebine ve önerilerine göre yeni planlamalar yapıyoruz. Öbek çalışmalarıyla ilgili olarak ilçe başkanlarımız, ilçe kadın ve gençlik kolu başkanlarımızın katılımıyla bir toplantı yapılması kararı aldık. Hazırlıklar tamamlandığında, toplantının tarihi önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.