Başkan Denizli: Ata tohumumuza ve geleceğimize sahip çıkacağız

Başkan Denizli: Ata tohumumuza ve geleceğimize sahip çıkacağız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, üreticilerle bir araya geldi. Başkan Denizli, “Ata tohumumuza ve geleceğimize sahip çıkacağız” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ata Tohumu Yaygınlaştırma Projemiz kapsamında yerel üreticilerle bir araya geldi. Üreticilerin sorun ve taleplerini dinleyen Denizli, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Bugün Ata Tohumu Yaygınlaştırma Projemiz kapsamında yerel üreticilerimizle bir araya geldik. Belediyemize ait Yerel Tohum Merkezimizde gerçekleşen etkinlikte, katılımcı hemşehrilerimize tohum, fide ve fidanlarımızı dağıttık. Hep birlikte toprağımıza, ata tohumumuza ve geleceğimize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

2-003.jpeg

3-001.jpeg

Tebrik ziyaretleri kapsamında Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şen’i makamında ağırladı. Karşılıklı istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Denizli, şu notu düştü:

“Çeşme Kaymakamımız Sayın Mehmet Maraşlı ile Çeşme Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mustafa Şen'e ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Çeşme için hep birlikte çok çalışacağız.”

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.