Başkan Denizli: Atatürk’ün çocukları Atatürk’ün izinde!

Başkan Denizli: Atatürk’ün çocukları Atatürk’ün izinde!

Çeşme’de 23 Nisan coşkusuna ortak olan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Atatürk’ün çocukları Atatürk’ün izinde!” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sıdıka Kelami Ertan Ortaokulu Berra Aktaş ve ailesini makamında ağırladı. Koltuğunu Berra Aktaş’a teslim eden Lal Denizli, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bugün Sıdıka Kelami Ertan Ortaokulu öğrencimiz sevgili Berra Aktaş ve kıymetli velimizi makamımda ağırladım. Ata'mızın çocuklara armağan ettiği bugün de başkanlık koltuğumu sevgili Berra'ya devrettim. Bütün makamların çocuk vicdanıyla yönetileceği bir Türkiye diliyor, Berra'ya eğitim hayatında başarılar diliyorum” notunu düştü.

1.jpeg

Başkan Denizli, ardından Çeşme Kaymakamlığı’nın Çeşme Amfi Tiyatro’sunda düzenledi 23 Nisan törenine katıldı. Törene ilişkin paylaşımda bulunan Denizli, “Çeşme Kaymakamlığımızın Çeşme Amfi Tiyatro'da düzenlediği etkinliklere katılarak, çocuklarımızın hazırladığı gösterileri izledim. Her biriniz harikaydınız. Atatürk'ün çocukları, Atatürk'ün izinde” ifadelerini kullandı.

2-001.jpeg

Aya Haralambos Kilisesi Resim Sergisi Açılışı'na da katılan Denizli, “Miniklerimizle birlikte Aya Haralambos Kilisesi Resim Sergisi Açılışı'na katıldım. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çeşme'de dolu dolu bir programla geçiyor!” dedi.

3-001.jpeg

Başkan Denizli, Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği programına da katılarak o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Denizli, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Belediyemizin düzenlediği Çocuk Şenliği programında çocuklarımızla birlikte şarkılar dinledik, marşlar söyledik. 23 Nisan tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu, mutlu olsun.”

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.