Başkan Denizli: İlçemizin turizmdeki başarısını artırmakta kararlıyız!

Başkan Denizli: İlçemizin turizmdeki başarısını artırmakta kararlıyız!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Turizm Haftası programı kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. Başkan Denizli, “İlçemizin turizmdeki başarısını artırmakta kararlıyız!” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Turizm Haftası programı etkinliklere katıldı. Etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Denizli, “Çeşme Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Turizm Haftası programına katıldım. Kaymakamımız Sayın Mehmet Maraşlı'ya ve bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemizin turizmdeki başarısını katlayarak artırmak konusunda kararlıyız” ifadelerini kullandı.

l1.jpeg

Başkan Denizli, ardından Gdz Elektrik Dağıtım Hizmetleri Güney Bölge Müdürü Bilge Caner Öksüz, Operasyon Sorumlusu Şükrü Akkoyun, Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Müdürü Gizem Dağ ve Arıza Onarım Uzman Mühendisi Emre Çakır’ı makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Denizli, “Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

l2.jpeg

Ziyaretler kapsamında İZSU Genel Müdür Yardımcısı Onur Demirci, Daire Başkanı Alper Nazlı, Teknik Şube Müdürü Ümit Doğdu ve Yapım İnşaat Şube Müdürü Harun Seçkin’i de makamında ağırlayan Denizli, Çeşme’nin altyapı sorunuyla ilgili istişarelerde bulundu.

l3.jpeg

Çeşme’nin 17. Yarımada Spor Oyunları ve Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na ev sahipliği yapması nedeniyle Çeşme Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nuri Büyükateş ile bir araya gelen Başkan Denizli, ziyarete ilişkin şu notu düştü:

“Çeşitli branşlarda başarılı sporcuların kıyasıya rekabet ettiği, Yarımada'nın en keyifli organizasyonlarından olan 17. Yarımada Spor Oyunları ve Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na ev sahipliği yapacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bugün organizasyonlarımızın planlaması için bir Koordinasyon Toplantısı düzenleyerek yol haritamızı belirledik. Çeşme Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Nuri Büyükateş, Spor Faaliyetleri Birimi Şube Müdür Vekilimiz Sayın Enver Yılmaz, Birim Şef Vekilimiz Sayın Burak Ünlü, Dr. Araştırma Görevlisi Sayın Ali Çevik; Spor Uzmanlarımız Sayın Fatma Aksoy, Şeyde Ceren ve Hakan Büyükateş’e kıymetli katkıları için teşekkür ediyorum.”

l4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.