Başkan Denizli: Sakızın adı tüm dünyada Çeşme ile anılacak!

Başkan Denizli: Sakızın adı tüm dünyada Çeşme ile anılacak!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, sakız ağacı üreticileriyle bir araya geldi. Denizli, “Sakızın adı tüm dünyada Çeşme ile anılacak!” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, üreticilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Denizli, sakız ağacı üreticileri Hasan Ege Tütüncüoğlu ve İbrahim Topal ile bir araya geldi. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Denizli, “Sakız ağacı üreticisi Sayın Hasan Ege Tütüncüoğlu ve Sayın İbrahim Topal ile birlikte, Belediyemize ait sakız bahçesinde incelemelerde bulunduk. Kendilerine katkıları ve emekleri için teşekkür ediyorum. Bölgemizin en büyük nimetlerinden olan sakızın adı yakında tüm dünyada Çeşme ile anılacak” notunu düştü.

1-001.jpeg

2-002.jpeg

3.jpeg

Dalyan'da esnaf ziyareti de gerçekleştiren Başkan Denizli, ziyaretine ilişkin paylaşımda bulundu. Denizli paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dalyan esnafımızı ve Marinamızı ziyaret ettik, misafirperverliklerinden dolayı esnafımıza ve Marina yönetimine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda devam eden yol çalışmalarımızı da yerinde inceleme imkanı buldum. Çeşme’de esnafımızın halinden anlayan, onları yalnız bırakmayacak, sorunlarımıza hızlı çözüm üreten bir yönetim anlayışımız ile çalışmaya devam edeceğiz."

l1.jpeg

l2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.