Başkan Denizli: Sporun ve sporcunun daima yanındayız

Başkan Denizli: Sporun ve sporcunun daima yanındayız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Salomon Çeşme Yarı Maratonu ile 21 ülkeden 1745 sporcuyu ağırladıklarını belirterek, "Sporun ve sporcunun daima yanındayız" dedi.

MEDYA EGE - Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme'de gerçekleşen Salomon Çeşme Yarı Maratonu ile 21 ülkeden 1745 sporcuyu ağırladıklarını belirtti. Denizli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Çeşme'mizde gerçekleşen Salomon Çeşme Yarı Maratonu ile 21 ülkeden 1745 sporcuyu ağırladık, harika anılar biriktirdik. Sporun ve sporcuların daima yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Denizli, Türk Eğitim Vakfı İzmir Şube Yürütme Kurulu Başkanı Gülnur Soybayraktar ve yönetimini makamında ağırladı. Denizli, ziyarete ilişkin "Türk Eğitim Vakfı İzmir Şube Yürütme Kurulu Başkanı Gülnur Soybayraktar ve yönetimini misafir etmekten büyük mutluluk duydum. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim" dedi.

gmzp1fswyaavxk5.jpeg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Paris Birliği Başkanı Nazım Ergin, Gazeteci Serdar Nazım Yüce ve Gazeteci Selin Yurdakul'u da makamında ağırlayan Denizli, o anları "CHP Paris Birliği Başkanı Sayın Nazım Ergin, Gazeteci Sayın Serdar Nazım Yüce ve Gazeteci Sayın Selin Yurdakul'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" notuyla paylaştı.

gm0gqewwqaa70gz.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.