Başkan Duman: Bizim gerçek makamımız Buca’nın sokakları

Başkan Duman: Bizim gerçek makamımız Buca’nın sokakları

CHP Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Duman, “Bizim gerçek makamımız Buca’nın sokakları” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 41,85 oy oranıyla Buca Belediye Başkanı seçilen Görkem Duman, seçimlerin ardından sokağa indi. Menderes Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Duman, sohbet edip, sorun ve talepleri dinledi. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Duman, “Bugün Menderes Caddesi'nde esnafımız ve hemşehrilerimizle bir aradaydık. Bizim gerçek makamımız Buca'nın sokakları, sizlerin gönülleri...” notunu düştü.

1.jpeg

Başkan Duman, “Buca'nın güzelliklerini ve zenginliklerini daha da ön plana çıkaracak projelerimizle halkımızın karşısındayız. Adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Buca'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için buradayız. Sizlerin desteği ve katkılarıyla, Buca'yı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

2.jpeg

Buca İttifakının her geçen gün giderek büyüdüğünü belirten Duman, şunları söyledi:

“Bizler Buca ittifakını sizlerle birlikte, sizin gönlünüzle kurduk. Bu ittifak her geçen gün büyüyor. Bu ittifak büyürken birilerini de rahatsız ediyor. Rahatsızlık artık kıskançlık boyutuna dönüştü. Nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar ama kimse bunu beceremiyor. Çünkü sizler kim samimi kim takiye yapıyor çok iyi biliyorsunuz. Bizim kapımız ve gönlümüz herkese açık. Bizim belediyecilik anlayışımızda şeffaflık, adalet, hakkaniyet olacak.”

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.