Başkan Erdoğan Tiktok’a Ne Zaman Gireceksin?

Başkan Erdoğan Tiktok’a Ne Zaman Gireceksin?

Ali Eyce yazdı; Başkan Erdoğan Tiktok’a Ne Zaman Gireceksin?

İzmir’in Karaburun İlçesi.

Yüzölçümü 484 kilometre kare alana sahip.

Bir beldesi, 13 köyü var.

2022 yılındaki sayımlara göre ilçenin genelinde nüfus 12 bin 200 kişi.

Bu nüfus, 6.331 erkek ve 5.869 kadın.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ilçesindeki bu 12 bin 200 kişiye ulaşabilmek için instagram hesabından bir reels videosu paylaşımda bulunmuş.

Tesadüfen denk geldim.

Dinledim.

Arzunuz, isteğiniz, şikayetiniz, sorunuz vs olursa buraya yorum atın, birlikte Karaburun’u yönetelim tarzında bir video.

İçimden bir şeyler yazmak geldi şikayet, istek, arzu ve sorun olarak ama Karaburun’da yaşamadığım için buna hakkım olmadığını düşündüm.

Ama yaklaşan şu yerel seçimler öncesi bu paylaşımı çok da gereksiz, çok da yetersizlik dolu gördüm.

Yaklaşık 4,5 yıl başkanlık yaptığın 12 bin kişilik bir ilçede yaşayan insanlardan ne kadar uzak durdun, ilçenin sorunlarına ne kadar yabancılaştın ki de, bunu yayınlama gereği duydun.

Karaburun’da her şeyden haberdar olmam belki mümkün değil kabul de, 12 bin nüfuslu ilçeden insanların sana ulaşması bu kadar zor mu?

İnsanın aklına deli deli sorular getiren bir paylaşım.

İlçede sorunları olan bunca zaman bunları sana iletebilecek yer, zaman ve imkan bulamadı da, onlara böyle bir yer, zaman ve imkan yaratığını mı belirtmek istiyorsun?

Ben İzmir’in 500 bin nüfuslu ilçesinde yaşıyorum, yeri geldi me herkesin gördüğü ve benden de yazmamı bekledikleri hizmet eksikliklerini yazıyorum ama valla Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na 500 bin kişinin ulaşma şansını size ulaşmasından daha kolay görmeye başladım.

Bu reel videosu paylaşımıyla.

En azından Başkan Selvitopu’dan bana ulaşmak için, sorunlarınızı anlatmanız için diye bir reel video paylaşın mesajına denk gelmedim.

Başkan İlkay Girgin Erdoğan’ın bana göre bu paylaşımı, bu güne kadar iletişimsizlik içinde kaldığını da bir itirafı gibi sanki.

Hem de yaklaşan yerel seçimler öncesi!

Başkan Erdoğan’ı TİKTOK’a da bekliyoruz!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.