Başkan Ergün’e MHP Saruhanlı yönetiminden ziyaret

Başkan Ergün’e MHP Saruhanlı yönetiminden ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti. Birlik ve beraberlik mesajları verilen ziyarette, ilçede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ve planlanan projeler de görüşüldü.

Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı ilçe Başkanı Baki Ulu ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamını ziyaret etti. Baki Ulu başkanlığındaki ilçe yönetimine başarılar dileyen Başkan Ergün, birlik ve beraberlik mesajları verdi. MHP İlçe Başkanı Baki Ulu,  Saruhanlı ’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden dolayı ilçe sakinlerinin duyduğu memnuniyet paylaştı. İlçeye yapılacak olan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ergün ise, 4 Ekim tarihinde açılışı yapılacak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin Saruhanlı ‘da ki vahşi depolamaya da son vereceğini belirterek, “Saruhanlı‘da aktarma istasyonun ihalesi yapıldı. Mahallelerde toplanan evsel atıklar Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’ne taşınacak” dedi.

Başkan Ergün’e İlçenin Lezzetlerinden İkram Ettiler

Ziyaretin sonunda MHP Saruhanlı ilçe yönetimi Başkan Ergün’e ilçenin yöresel lezzetleri olan kuru domates ve zeytinyağı hediye etti. Konuklarını tek tek tokalaşarak uğurlayan Başkan Ergün de mesir macunu ikram etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.