Başkan Eşki: Daha fazla hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz!

Başkan Eşki: Daha fazla hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Işıklar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Eşki, “Daha fazla hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Işklar Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen Başkan Eşki, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak “Bugün Işıklar Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinledik. İlk Dost Marketimizi Işıklar Mahallesi’nde açma sözü veriyoruz. İnsanlarımızın geçim mücadelesine destek olmak ve daha fazla hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Eşki, ADD Bornova Şube Başkanı Mübeccel Timaç ve yönetimini, İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı Barış Koç’u ve Uğur Okulları Bornova Kampüsü yöneticilerini makamında ağırladı. O anları paylaşan Eşki, “Nazik ziyaretleri ve başarı dilekleri için kendilerine teşekkür ediyorum” notunu düştü.

1-001.jpeg

Eşki, ardından Tunceli Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü de makamında ağırlayarak, “Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.