Başkan Eşki: Esnafımızla iş birliğimizi güçlendireceğiz

Başkan Eşki: Esnafımızla iş birliğimizi güçlendireceğiz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Ardından esnaflarla da bir araya gelen Başkan Eşki, “Esnafımızla iş birliğimizi güçlendireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Çamkule ve Serintepe Mahallelerini ziyaret eden Eşki, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Mahallelerde ekiplerle birlikte incelemelerde de bulunan Eşki, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Bu sabah Çamkule ve Serintepe Mahallelerini ziyaret ederek ihtiyaçları tespit ettik. Eksikleri giderebilmek için titizlikle çalışıyoruz. Sonrasında ise Temizlik İşleri Şantiyemizde gelecek adımlarımızı planladık. Tertemiz bir Bornova için ekiplerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz” notunu düştü.

Başkan Eşki, ardından İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerif Yıldız ve yönetimini makamında ağırladı. Eşki, o anları paylaşarak “İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerif Yıldız ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

2.jpeg

3. Sanayi Sitesi tarafından düzenlenen Geleneksel Kuru Fasulye Günü'nde esnaflarla bir araya gelen Başkan Eşki, sanayi meclisi toplantılarının devam edeceğini belirtti. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Eşki, “3. Sanayi Sitesi tarafından düzenlenen Geleneksel Kuru Fasulye Günü'nde esnafımız ile bir araya geldik. 3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Şenol Demirel ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. İlkini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz Sanayi Meclisi toplantılarımızı devam ettirerek esnafımızla iş birliğimizi güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.