Başkan Eşki işçilerle omuz omuza yürüdü

Başkan Eşki işçilerle omuz omuza yürüdü

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Bornovalılara birlikte önce metro istasyonuna sonra da CHP örgütüyle birlikte Lozan Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na yürüdü.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde önce Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Bornovalı işçilerle bir araya geldi, burada çekilen halaya katıldı. Buradan işçilerle birlikte Bornova Metro İstasyonu’na yürüyen Başkan Eşki, Lozan Meydanı’nda CHP İl Örgütü’nün kortejine katıldı. CHP milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte Gündoğdu Meydanı’na yürüyen Başkan Eşki, emeğin hak ettiği değeri alması için verilen mücadeleye destek oldu.

1-mayis-3.jpg

Her zaman emek mücadelesinin içinde olduğunu ve sendika başkanlığı yaptığı dönemde bu hak arayışını bir adım ileriye taşımış olmanın gururunu yaşadığını söyleyen Başkan Eşki, “1 Mayıs pankartının arkasında, alın teri akıtarak emeğinin karşılığını talep eden işçi arkadaşlarımızla birlikte yürümek benim için en büyük onur” dedi.

1-mayis-2.jpg

1-mayis-6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.