Başkan Eşki: Mahallelerimizin nabzını tutacağız!

Başkan Eşki: Mahallelerimizin nabzını tutacağız!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Eşki, “Mahallelerimizin nabzını tutacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Doğanlar ve Pınarbaşı mahallelerini ziyaret eden Eşki, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Eşki, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Sabahın erken saatlerinde, önce Doğanlar Mahallesi'nde ardından da Pınarbaşı'nda esnafımızla buluştuk. Doğanlar Mahalle Muhtarı ve Gürpınar Mahalle Muhtarı da bizlerle birlikteydi.

Bu buluşmaları, mahallelerimizin nabzını tutmak ve esnafımızın ihtiyaçlarını dinlemek için düzenli olarak gerçekleştireceğiz.”

1.jpeg

Başkan Eşki, ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat’ı makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Eşki, “İzmir Milletvekilimiz Sn. Mahir Polat’ı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” notunu düştü.

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.