Başkan Fatih Gürbüz: Foça burada, sen de gel!

Başkan Fatih Gürbüz: Foça burada, sen de gel!

Foça Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Foça Burada" mobil uygulamasının kullanıma sunulduğunu açıklayan Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Foça burada, sen de gel!" dedi.

Nilda Altın Okay- Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Foça Burada" mobil uygulamasının kullanıma sunulduğunu açıkladı. Uygulama ve internet sitesi sayesinde oteller, kafeler, restoranlar, marketler, tur tekneleri, Foça'daki tüm işletmelerin adresine, fotoğraflarına, menüsüne hatta iş ilanlarına kolayca ulaşılabilecek. Hiçbir komisyon ve ücret ödemeden bilgi almak veya işletmenizi tanıtmak istiyorsanız www.focaburada.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başkan Gürbüz, konuya ilişkin paylaşımında "Foça’nın yeni buluşma adresi burada! Oteller, restoranlar, kafeler ve diğer tüm işletmeleri www.focaburada.com adresinden veya Foça Burada mobil uygulamasından ziyaret edebilirsiniz. İşletmenizi ücretsiz olarak tanıtmak için www.focaburada.com adresine üye olabilirsiniz. Detaylı bilgi için 0232 812 11 27-117’yi arayabilir veya belediyemizi ziyaret edebilirsiniz. Foça Burada Sen de Gel!" ifadelerini kullandı.

baskan-gurbuz-davasinda-9-celse-mahkeme-o-talebi-reddetti-h264074-215f2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.