Başkan İduğ: Çocukların mutlu olması bizim önceliğimiz

Başkan İduğ: Çocukların mutlu olması bizim önceliğimiz

Bornova Belediyesi’nin uçak temalı kaydırakları, çocukların ilgi odağı oldu. Belediye Başkanı Mustafa İduğ, '29 Ekim Cumhuriyet Uçağı’ ve ’23 Nisan Çocuk Uçağı’ adı ile alana kurulumu yapılan uçakların ilk kullanımında çocukların yanında oldu.

Okulların kapanması ile birlikte yaz aylarında parklarda daha fazla vakit geçiren çocuklara Bornova Belediyesi, oyun alanlarına yerleştirdiği yeni oyuncaklarla sürpriz yaptı. İlk olarak Büyükpark içinde bulunan oyun alanına yerleştirilen uçak temalı iki oyuncak ilk günden çocukların ilgi odağı oldu. İçinde kaydırakların bulunduğu parkurlardan 0-6 ve 6-12 yaş aralığında çocuklar yararlanabilecek. Sevimli uçak diye adlandırılan oyuncaklar ileriki günlerde Kazımdirik, Barbaros ve Yeşilova Mahallelerine de konulacak.

20230707-120915.jpg

MİNİKLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Uçakları gören minik Bornovalıların sevinçleri ise gözlerinden okundu. Kaydıraklardan kahkahalarla kayan çocuklar ilk gün yanlarında olan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a teşekkür etti.

dsc-4617.jpg

BÜYÜKPARK’A UÇAKLAR İNDİ

İlk olarak uçakların Bornova Büyükpark’a yerleştirildiğini ifade eden Başkan Mustafa İduğ, “Bugün Bornova'ya uçaklar indi. Büyükpark herkes tarafından bilinen ve vakit geçirmek için tercih edilen bir nokta. Bu düşünceyle çalışmamızı burada başlattık. Çocuklarımızın daha aktif oyuncaklarla oynaması için uçak temalı bir oyun grubu yaptırdık” dedi. Çocukların gelişiminde oyun oynamanın ve oyuncakların büyük önem taşıdığını da belirten Başkan İduğ, “Parklar çocuklarımızın hem arkadaşlarıyla hem de aileleri ile eğlenceli vakit geçirdiği alanlar. Parklarımız için başlattığımız yenileme çalışması kapsamında kurulumlarını yaptığımız uçaklar Bornovalı çocukların daha eğlenceli vakit geçirmesine imkan sağlayacak. Onların mutlu olması bizim önceliğimiz” diye konuştu.

dsc-4595.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.