Başkan İduğ Genel Başkanı Özel’e Müjdeyle Gitti!

Başkan İduğ Genel Başkanı Özel’e Müjdeyle Gitti!

Arif Çayan yazdı; Başkan İduğ Genel Başkanı Özel’e Müjdeyle Gitti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, genel kurul sonrası ziyaretçisi hiç eksik olmadı ki, doğal.

CHP örgütü içinde bulunan herkesin ulaşmak istediği, tebrik etmek istediği, varlığını, düşüncesini ve planlarını anlatmak istediği CHP Genel Başkanı Özel de herkesi tek tek kabul ettiği gibi, önümüzdeki yerel seçimler öncesi pür dikkat de dinliyor.

CHP’nin yerel seçimlerde başarı kazanması için kendi örgütüne daha çok vakit ayırmayı prensip haline getiren ve CHP Genel Kongresi’nde de örgütle çalışıp, örgütle birlikte seçimleri kazanacağı mesajlarını sık sık veren Özel’e gidenlerden birisi de Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ oldu.

"Sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanımız Özgür Özel’i makamında ziyaret ederek…" diye fotoğraf paylaşan Başkan İduğ, bütün ziyaret edenlerden daha güzel bir şekilde Bornova’da CHP’nin ve kendisinin varlığını gösterdi.

Başkan Dr. Mustafa İduğ, ilçesinin ve belediyesinin Avrupa Birliği fonlarından 500 bin Euro hibe kazandığı haberini Genel Başkanı Özgür Özel’le paylaştı.

Bornova’da yapılan çalışmalar hakkında ayrıca bilgi verdiğini belirten Başkan Dr. İduğ’un ne tür bilgileri verdiğini bilemiyoruz, bilme ihtimalimiz de yok ama Bornova’da neler yaptığını, yapıldığını, yapılacağını anlattığı kesin.

Bornova’da yaşayan insanlar kadar bizler de Başkan Dr. İduğ’un Bornova’da, Bornovalılar için neler yaptığını haberci olarak sıklıkla takip ettik.
Geçtiğimiz 4,5 yıl içinde diyebilirim ki en iyi şekilde hizmet eden, en iyi şekilde ilçesinde yaşayan vatandaşların taleplerini dinleyen ve yerine getiren başkanlardan birisidir Başkan Dr. İduğ.

Tabi ki bu başarı sadece çalışmaktan kaynaklı bir başarı değil.
Yerel yönetimin başındaysanız, her zaman başkanlık yaptığınız belediyenin ilçesi sınırları içinde yaşayan insanların içinde olmanız önemli.
Onları dinlemeniz, onların sorun olarak gördükleri şeyleri çözmeniz, onların beklentilerine, dilek ve

temennilerini duymanız gerekir.Bunun içinde onların içinde olmanız gerekli.
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da tam olarak bunu yaptı.

Başarılı belediyecilik yapabilmek için her zaman Bornova’da, Bornovalıların içinde oldu.
Bornova ve Bornovalılar içinde sadece ilçenin sınırları içinde de kalmadı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e verdiği, kendi deyimiyle güzel haberden de anlaşılacağı için Bornova Bornovalılar için İzmir’in, Türkiye’nin sınırlarını aşıp Avrupa Birliği’nin içine kadar girdi.
Girdi ve Bornova’da, Bornovalılar için yapmayı düşündüğü daha güzel şeyler için AB Fonlarından 500 bin TL hibe ödenek çıkarmayı başardı.

Daha da güzel Bornova için.

Başkan Dr. İduğ’un, Genel Başkanı Özel’i ziyaretiyle kamuoyuyla paylaştığı bu güzel haber Bornova için

çok ama çok güzel haber.

Başkan Dr. İduğ’un daha çok güzel işler yapacağının da işareti.

Kolay gelsin başkanım!

img-9904.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.