BAŞKAN İDUĞ’A BAŞARI PASTASI!

BAŞKAN İDUĞ’A BAŞARI PASTASI!

Arif Çayan yazdı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a, belediyenin çalışanları 3. Yıl sürprizi yapmışlar ve pasta kestiler.

Bu pasta yaş günü pastası falan değil ama başarı pastası.

bornova-1.jpg
Bornova Belediyesi’nde Başkan Dr. İduğ ile birlikte çalışan ekip, büyüyen Bornova hedefinde bir gün bile şaşmadan çalışmaya devam ettiler.

Sonuçlarını biz basın olarak görüyoruz, duyuyoruz ve yazıyoruz.

Görmeyenlerin, okumayanların, bilmeyenlerin yapması gereken tek şey var, Bornova’ya gitmeleri, Bornova’da geceli gündüzlü bir günü yaşamaları.

Yaşanılacak Bornova, büyüyerek nasıl daha da yaşanır hale geliyor görmek aslında sadece merak edenlerin değil yerel yönetimlerin her hangi bir biriminde çalışan herkesin görmesi gerekiyor.

bornova-3.jpg

Başkan Dr. Mustafa İduğ’un, ekibiyle birlikte organize şekilde, düşünerek, projelendirerek ve faydalarını hesaplayarak yaptığı projelerin Bornova’ya, Bornovalılara çok şey kattığı bir gerçek.

Ondan da vazgeçtik, Bornova Belediyesi ben kendimi bildim bileli var Bornova’da ama bu dönemde bir tık daha fazla hakla iç içe. Onları dinleyerek, yerinde denetim ve çözümler üretip çalışarak daha da bir iç içe geçmişlik var.

Bornova Belediye Başkanı Dr. İduğ’a başarısından dolayı pasta kesen ve 3 yıl önce oturduğu başkanlıkla ilgili hatıra fotoğraflarını hediye olan veren Bornova Belediyesi’nin en üst ve en alt çalışanları da bu çalışmadan ve çalışmanın getirdiği başarıdan dolayı çok mutlular.

bornova-2.jpg

Başkan mutlu, çalışanlar mutlu olunca da ortaya Bornovalıları daha çok mutlu edecek çalışmaların çıkmaması zaten mümkün de değil.

Her zamanki gibi mütevazilik örneği veren Başkan Dr. İduğ, başarı pastasının ekibiyle birlikte keserken, onlara başarıya koydukları en küçük katkı için bile teşekkür etti.

Başkan olmak ayrı bir şey, ekip olmak ayrı bir şey, başarıyı yaşamak ve paylaşmak ayrı bir şey

Tebrikler Başkan Dr. İduğ

Tebrikler Bornovalılar!

bornova-5.jpgbornova-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.