Başkan Işık: Aydınlık günler için omuz omuz çalışacağız

Başkan Işık: Aydınlık günler için omuz omuz çalışacağız

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerif Yıldız’ı makamında ağırladı. Başkan Işık, “Aydınlık günler için omuz omuz çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, tebrik ziyaretleri kapsamında İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerif Yıldız ve yönetimini makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Işık, “Meslektaşlarımın örgütlü oldukları, benimde üyesi olmaktan gurur duyduğum İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerif Yıldız ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” notunu düştü.

1-002.jpeg

Başkan Işık, ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 36. Dönem Parti Meclisi Üyesi ve geçmiş dönem ilçe başkanı Umut Tekin’ini de makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Işık, “Her zaman desteğiyle gücüme güç katan Cumhuriyet Halk Partisi 36. Dönem Parti Meclisi Üyemiz ve geçmiş dönem ilçe başkanımız Umut Tekin’e nazik ziyareti ve güzel dilekleri için teşekkür ederim. Halkın iktidarını kurmak ve ülkemizi aydınlık günlere taşımak için omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.