Başkan Karabağ: "Kazanan birlik ve beraberliğimiz"

Başkan Karabağ: "Kazanan birlik ve beraberliğimiz"

Bayraklı Belediyesi birimler arası başkanlık futbol turnuvası sona erdi.

Bayraklı Belediyesi birimler arası başkanlık futbol turnuvası sona erdi. Kültür Müdürlüğü 'nü 0-0 biten final maçı sonunda penaltılarla eleyen Fen İşleri Müdürlüğü kupanın sahibi oldu. Final maçını izleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu turnuvanın kazanını kaybedeni yok. Kazanan birlik ve beraberliğimiz” dedi.

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Bayraklı Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası başından sonuna kadar büyük çekişmeye sahne oldu. 8 Mayıs’ta 8 takım ile başlayan turnuva dün Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde Kültür Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Başından sonuna çekişmeli geçen maçın normal süresi 0-0 tamamlandı ve seri penaltı atışlarına geçildi. Kültür Müdürlüğü kullandığı 2 penaltıyı gole çeviremeyince Fen İşleri Müdürlüğü finali 4-2 kazanarak kupanın sahibi oldu. 3’üncülük 4’üncülük maçında ise Temizlik İşleri Müdürlüğü Zabıta Müdürlüğünü 4-3 yenerek turnuvayı 3'üncü bitirdi.  

KUPA BAŞKAN KARABAĞ’DAN

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, meclis üyeleri ve belediye çalışanlarıyla birlikte maçı izledi. Karabağ, “Turnuvaya katılan herkesi kutluyorum. Belediye kurulalı 8 yıl oldu. 8 yıldır bu turnuvalar devam ediyor. Bu işin galibi mağlubu yok. Kazanan birlik ve beraberliğimiz. Kazanan İzmir’in incisi Bayraklı” dedi. Turnuvaya katılan hakemlere, en iyi 8 futbolcuya, turnuvanın en az gol yiyen kalecilerine ve gol kralına meclis üyeleri ve muhtarlar hediyelerini takdim etti. Şampiyon olan Fen İşleri Müdürlüğü kupasını Başkan Hasan Karabağ’ın elinden aldı. Büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın sonunda Başkan Karabağ, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.