Başkan Kayalar, boksun meleklerini makamında ağırladı

Başkan Kayalar, boksun meleklerini makamında ağırladı

Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’ndan birincilik ile dönen Menderes Belediyespor sporcularından Tuğba Nur Uzun ve Esma Nur Lök'ü makamında ağırlayan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Bizleri gururlandırdınız" dedi.

Medya Ege- Adana’da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda mücadele eden Menderes Belediyespor sporcularından Tuğba Nur Uzun 50 kilogramda ve Esma Nur Lök ise 81 kilogramda Türkiye şampiyonu oldular. Türkiye Şampiyonları, turnuvanın ardından Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ı makamında ziyaret ettiler.

fltlo7ux0aiji1p.jpg

Antrenörleri ve aileleri ile birlikte genç şampiyonları ağırlayan Başkan Kayalar, "Türkiye şampiyonu olarak bizleri gururlandırdınız" dedi ve Tuğba Nur Uzun ve Esma Nur Lök'e Mart ayında Bulgaristan'da gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası için başarılar diledi.

fltloruxoaijwhu.jpg

Başkan Kayalar, ziyarete ilişkin paylaşımında "Boksun Melekleri Türkiye Şampiyonu! Adana’da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda 50 kilogramda Tuğba Nur Uzun ve 81 kilogramda Esma Nur Lök, Türkiye şampiyonu olarak bizleri gururlandırdı. Şampiyona sonrası makamımızda ağırladığımız “Boksun Meleklerine” Mart ayında Bulgaristan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

fltlo7gxoamd5ut.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.