Başkan Kayalar: Erken seçim şart!

Başkan Kayalar: Erken seçim şart!

Kayseri'de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayında konuşan Başkan Kayalar, "İnsanlarda çok büyük bir geçim derdi var. Gördüğüm tablo karşısında, artık yeni bir iktidarın, yeni bir hükümetin kurulması gerektiğini de görüyoruz." dedi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Kayseri'de düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayına katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, çalıştaya ve vatandaş ile görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Kayalar, erken seçim vurgusu yaptığı açıklamasında "Belediye Başkanları Çalıştayımız için Kayseri’deyiz. İlk günümüzü Tomarza ilçemizde geçirdik. Esnaf ziyaretleri yaptık, ilçe başkamızı ziyaret ettik, belediyeyi ziyaret ettik güzel verimli bir çalışma oldu.

Halkta büyük sıkıntı var. İnsanlar, dolar ve euronun yükselmesiyle fiyatların yükselmesinden, geçinemediklerinden, ekonomik sıkıntıda olduklarından bahsetti. İnsanlarda çok büyük bir geçim derdi var, büyük sıkıntılar var. Bunu bize dile getirdiler. Gördüğüm tablo karşısında, artık yeni bir iktidarın, yeni bir hükümetin kurulması gerektiğini de görüyoruz. Bu şekilde bir erken seçimle, İnşallah iktidar değişimiyle ülkenin daha güzel yerlere, daha iyi yerlere geleceğini düşünüyoruz." ifadelerine yer verdi.

ca5e132a-3086-4bca-b842-98fe11d95874.jpg

"Dükkanlar bomboş"

Esnafın büyük bir ekonomik kriz içerisinde olduğunu söyleyen Başkan Kayalar, "Hemen hemen bütün esnaflar sıkıntılarını dile getirdi, siftah yapmadıklarını söylediler. Biz öğlene kadar hiçbir müşterinin gelmediğini, dükkanları boş olduğunu gördük. Bütün sektörlerde sıkıntı var, genelde gezdiğimiz ilçede hayvancılıkla, çiftçilikle uğraşılıyor. Burada yemin çok pahalı olduğu, gübrenin çok pahalı olduğu, unun çok pahalı olduğu, esnafların, çiftçilerin para kazanamadığını gördük. Çok büyük bir ekonomik sıkıntı var ülkede. Bu sıkıntı da insanları zora sokuyor. Artık bir değişim olması gerektiğini düşünüyorlar." diye konuştu.

"Çalıştaylarımızda Anadolu'nun durumunu görüyoruz"

Vatandaşın beklentilerine ilişkin konuşan Kayalar, "Çalıştaylarımız çok güzel geçiyor. Daha önce Antep’te yapık, şimdi Kayseri’deyiz, Anadolu’yu geziyoruz. İnsanların bizden bir beklentileri var. Artık iktidarın, hükümetin değişmesini istiyorlar, durumun kötüleştiğini anlatıyorlar. Bu çalıştaylar çok verimli oluyor çünkü insanlara dokunuyoruz. İnsanlarla bire bir konuşarak Anadolu’nun durumunu görüyoruz. İzmir’den bakıldığı gibi değil ortam, bu yüzden çok verimli çalıştaylar geçiriyoruz." dedi.

Başkan Kayalar'dan İzmir'e mesaj

Kayseri'den İzmir'e mesaj yollayan Başkan Kayalar, "Anadolu’dan yola çıktık, İzmir’de zirveye ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

275e15b9-71c6-486e-b5eb-6debb1338f99.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.