Başkan Kestelli'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Başkan Kestelli'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin bir mesaj yayınladı.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin bir mesaj yayınladı. Başkan Kestelli, mesajında demokrasinin önemine dikkat çekti.

Başkan Kestelli mesajında şu ifadeler yer verdi; "15 Temmuz 2016 gecesi Türk milleti, tarihinin en büyük zorluklarından biri ile sınandı. FETÖ kaynaklı hain darbe girişimine karşı, milletimiz tüm dünyaya ders olacak şekilde demokrasiye olan inancını ortaya koydu. Demokrasiye, iç huzura ve hukuk devletine sahip çıkmanın tarihte eşine ender rastlanan bir örneğini canı pahasına sergiledi. Bu ülke, milleti, tüm kurum ve kuruluşları ile her fırsatta demokrasimizi savunmaya, onun daha güçlü ve kalıcı olması adına aralıksız çalışmaya, gelecek nesillere refah içinde, huzurlu, güçlü bir ülke bırakma gayesiyle devam edecektir. Bu vesileyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nümüzü kutluyor, canını siper eden vatandaşlarımız başta olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı için mücadele eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.