Başkan Kılıç Bunu da Başardı!

Başkan Kılıç Bunu da Başardı!

Arif Çayan yazdı; Başkan Kılıç Bunu da Başardı!

Buca Belediye Başkanı Avukat Erhan Kılıç’ın belediyecilik adına Buca’da, Bucalılar adına yaptığı şeyleri adım adım olmasa da takip ediyoruz.

Bazen o kadar güzel adımlar atılıyor ki Buca’da, adım attığımız yerde durmak, izlemek, okumak ve yazmak geliyor insanın içinde.

Buca Belediye Başkanı Kılıç son olarak Buca’da öğrencileri ve dar gelirli vatandaşları düşünerek Belediye Lokantası’nın açılmasını projelendirdi, yaptı ve açtı.dji-0238-ok.jpg

Belediye Lokantası adıyla hizmet veren lokantada dar gelirli vatandaş destek 4 çeşit yemek menüsü, üniversiteli öğrencilerin yoğun yaşadığı Buca’da üniversite öğrencileri ekstra yüzde elli daha indirimle veriliyor.

Yani dar gelirliye destek, üniversite öğrencilerine tam destek!

Adına ister yerel siyaset deyin, ister yerel yönetim deyin belediyeciliğin en temel görevi, il ve ilçesindeki insanların her anlamda yaşayabilmesine, daha da güzel yaşayabilmesine, rahat yaşayabilmesine katkı koymaktır.

İnsanların mutsuz olduğu yerde, o yeri yönettiğinizi iddia etmeniz dahi utanılacak durumdur.

Başkan Erhan Kılıç, Buca’da kimsenin mutsuz olmasına, mutsuz yaşamasına müsaade etmiyor ve etmeyeceğini de gösteriyor.

ai0i5399-ok.jpg

Hizmette hiçbir kâr amaçlarının olmadığını vurgulayarak projesinin hayata geçişini açıklayan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın “Buca bir üniversite kenti. Öncelikle öğrenciler ve maddi imkânsızlıklar içerisindeki vatandaşlarımız bu lokantadan faydalanabilecekler. Üniversite öğrencilerimiz maalesef çeşitli nedenlerden dolayı sağlıklı beslenemiyorlar. Öğrencilerimiz karbonhidrat ağırlıklı besleniyorlar. Sabah gevrek, öğlen poğaça yiyorlar. Onlara tüm vitaminlerini dengeli bir şekilde alabilecekleri bir menü sunuyoruz” dedi.

ai0i5514-ok.jpg

Bunu derken de öğrencilerin beslenmesine, Buca’da beslenmesine verdiği önemi vurguluyor.

Sonuç olarak neresinden bakarsanız bakın Buca’da olan sadece bir lokanta açılışı, sadece yemeklerin düşük fiyatla oluşu değil.

ai0i5340-ok.jpg

Buca’da olan kelimenin tam anlamıyla sosyal belediyecilik!

Öğrenciler adına, dar gelirli vatandaşlar adına, insanlık adına teşekkürler Başkan Erhan Kılıç!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.