Başkan Kınay: Karabağlar’da mücadelemizi birlikte büyüteceğiz

Başkan Kınay: Karabağlar’da mücadelemizi birlikte büyüteceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, makamında tebrik ziyaretlerini kabul etti. Başkan Kınay, “Karabağlar’da mücadelemizi birlikte büyüteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu’nu makamında kabul etti. Başkan Kınay, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Üyesi olmaktan onur duyduğum, mesleki ve toplumsal mücadelem içerisinde görev aldığım Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu'na ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bilimden, kamudan, halktan, yaşamdan yana çalışmalarımızı Karabağlar için yürütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Kınay, ardından TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Önalan ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Divarcı'yı da makamında ağırladı. Kınay, ziyarete ilişkin “TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Sn. Koray Çetin Önalan ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hüseyin Divarcı'ya nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Karabağlar için iş birliği ve dayanışmamız devam edecek...” dedi.

2-001.jpeg

Tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Başkan Kınay, Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Uzundere Cemevi Yönetimini de ağırlayarak, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kınay, paylaşımında “Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Uzundere Cemevi Yönetimi'ne gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Karabağlar'da dayanışmamızı birlikte büyüteceğiz” notunu düştü.

3.jpeg

Başkan Kınay, son olarak DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ve DİSK Genel İş Sendikası 5 No'lu Şube Başkanı Savaş Aras'ı da makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin Başkan Kınay, “Sözlerimizi, emek ve hak mücadelemizi Karabağlar'da birlikte büyüteceğiz” dedi.

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum