Başkan Koştu TEKNOFEST Şampiyonu'nu makamında ağırladı

Başkan Koştu TEKNOFEST Şampiyonu'nu makamında ağırladı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Teknofest İzmir Şampiyonları'ndan Taha Arben Vurgun ve ailesini makamında ağırladı.

MEDYA EGE - Bergama Belediyesi Rahmi Yeşilsoy Engelli Merkezi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü BİLSEM öğrencilerinin projesi, Teknofest İzmir’de ilk kez düzenlenen Girişim Yarışması’nda Engelsiz Yaşam Teknolojileri temasında Türkiye’deki en iyi 10 projeden biri seçilerek finalist olarak davet edilmiş ve binlerce proje arasından yarışmada, birinciliği elde etmişti.

f8pqjwbxaaawltl.jpg

Milli Teknoloji Hamlesi çerçevesinde fikirler üretmeye ve çalışmaya devam eden Türkiye Kapsayıcılık Takımı Sözer Vurgun, Şaban Erkan, Taha Arben Vurgun, Seda Keskin Vurgun ve Fuat Alıcı’dan oluşan Bergama Belediyesi takımı, İzmir genelinde ödül alan tek Teknofest Şampiyonu olmuştu.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Engelsiz Yaşam Teknolojileri Kategorisi’nde birinci olan, Teknofest İzmir Şampiyonları'ndan Taha Arben Vurgun ve ailesini makamında ağırladı. Vurgun, kazandığı madalyayı Bergama Belediyesi'ne armağan ederken Başkan Koştu, Vurgun'a çalışmalarında başarılar diledi.

f8pqjwaw4aafv1v.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.